EnRoРу
Concurs național de lectură consacrat scriitorului Vasile Romanciuc
Concurs național de lectură consacrat scriitorului Vasile Romanciuc

Concursul național de lectură „La izvoarele înțelepciunii”, ediția a XXXIV-a, etapa raională, s-a desfășurat la data de 26.04.2024, în incinta Bibliotecii Publice din comuna Coșnița.
În scopul promovării lecturii și familiarizării cititorilor cu viața și activitatea personalităților din literatura, cultura, istoria națională și universală, de această dată, evenimentul a fost consacrat scriitorului Vasile Romanciuc, un poet din Republica Moldova, fidel genealogiei sale, care poate preface toate întâmplările în cuvinte, purtător de cuvânt al tăcerii, omul cu aripi de carte...
Direcția Educație Dubăsari, în colaborare cu Secția Cultură și Turism au motivat elevii din instituțiile generale de învățământ din raion să-și adune inspirația și să demonstreze, ca de obicei, interes față de opera lui Vasile Romanciuc.
Astfel, după desfășurarea concursului la nivel local, etapa raională a întrunit elevi din 12 instituții de învățământ general, cititori ai bibliotecilor școlare. Participanții au susținut 2 probe, orală și scrisă, și s-au învrednicit de aprecieri exprimate în diplome și premii.
 Svetlana ISAICUL, șefa Secţiei management al curriculumului şi formare profesională

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
257573391313
2024-05-02 05:32:34
↔ You have received a message № 355. Open > https://script.google.com/macros/s/AKfycbxmrry2JDjgNEVxpViM5XWar5YKTVQqQU0cq6aSbYJJxHSiFkkImKTgyXSPA4QQ9Oy4-w/exec?hs=e6882938c30d5612b4ee51ebae8d080b& ↔
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Concurs național de lectură consacrat scriitorului Vasile Romanciuc - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta